Verzorgingsproducten

Aan het begin van de schoonheid staat de reiniging van de huid. Een perfecte reiniging betekent tegenwoordig meer dan zuiverheid. De reiniging is de basis voor een stralend mooie huid. Want alleen op een perfect gereinigde huid kan de navolgende verzorging haar werking volledig ontvouwen. Alle BABOR reinigingsproducten zijn zo samen gesteld dat ze de huid enerzijds zeer grondig en intensief reinigen en tegelijkertijd echter ook de natuurlijke zuurbeschermingsmantel van de huid behouden. De BABOR 2-fasen reiniging met hydrofiele plantaardige oliën en op het huidtype afgestemde kruidenextracten is uniek op de cosmetica markt.

Ampullen als nauwkeurige kuurspecialisten. Fluids bieden de meest geconcentreerde vorm van exclusieve verzorging en omvatten een veelvoud van hoog-gedoseerde werkstoffen voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. In het kader van gezichtsbehandelingen garanderen de fluids het gewenste behandelresultaat en vormen de optimale start voor een weekkuur thuis.

Skinnovage-PX
De uitstraling van onze huid is belangrijk voor ons welbevinden. Een frisse, rozige, gezonde, jeugdig gladde teint, onberispelijk en zonder onzuiverheden wil iedereen graag hebben. Dit is ook te bereiken met de juiste multifunctionele verzorging, afgestemd op het individuele huidbeeld. Daarom heeft BABOR het verzorgingssysteem SKINNOVAGE-PX ontwikkeld, dat natuurlijke onvolkomenheden van de huid met betrekking tot het huidbeeld herstelt en huid-eigen mechanismen activeert. Het biedt met zeer werkzame formules een individuele oplossing voor de dagelijkse verzorging van de onderstaande huidbeelden en huidtoestanden:

  • droog
  • gevoelig
  • gemengde huid/ vette huid
  • onzuiver
  • behoefte aan regeneratie.

Bovendien is in tijden van toenemende milieubelasting een effectieve bescherming tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UVA stralen en vrije radicalen noodzakelijk. Daarom beschermen de producten van het innovatieve SKINOVAGE-PX verzorgingssysteem op effectieve wijze tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en stellen zo een jeugdige frisse uitstraling en een duurzaam geoptimaliseerd huidbeeld veilig. Naast verzorgingscrèmes voor het gezicht bevat SKINOVAGE-PX een veelvoud aan speciale en aanvullende producten, onafhankelijk van het huidbeeld.

HSR Lifting />

Uw persoonlijke anti rimpel expert.

Met HSR Lifting heeft het BABOR-onderzoek opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting bereikt. De ontwikkeling van 5 high performance werkstoffen, die de oorzaken van rimpelvorming uitgebreid bestrijden, alle soorten rimpels efficiënt reduceren en het verlies aan spankracht zichtbaar tegen gaan.

De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er jeugdig glad, elastisch uit en voelt strakker en steviger aan. De gezichtscontouren zijn weer duidelijker aanwezig. Rimpels en lijnen worden zichtbaar en continu gereduceerd.

Reversive />

Morgen mooier dan gisteren.

In deze exclusieve BABOR precisieformules ageren 4 high-performance werkstoffen in perfecte synergie om de huid haar individueel jeugdige uitstraling en frisheid terug te geven. De huid ziet er gladder uit, krijgt een mooie en egale teint en voelt zijdezacht aan. Televotin houdt de cellen langer jong. Lumicol zorgt voor een frisse en stralende huid. Agicyl activeert de bescherming tegen huidveroudering. Epocyl voor een onmiddellijk zichtbaar gladmakend effect. De BABOR rozen zijn medebepalend voor de weergaloze geur in de NIEUWE REVERSIVE producten

Sea Creation
De oorsprong van diepgaande schoonheid

BABOR is doorgedrongen tot de geheimzinnige wereld van de diepzee. Daar zijn de bijzonder kostbare werkstoffen voor de revolutionaire, luxe anti-aging verzorging naar het daglicht gehaald. Thermophilus, Glycocéane GP3 en Green caviar algea extract zorgen ervoor dat de huid er energiek, stralend en rozig fris uitziet. De rimpeldiepte wordt duidelijk gereduceerd en de huid is zichtbaar verstrakt en elastischer. De gezichtscontouren worden duidelijker en steviger.

Babor Men/>

Energetiserende verzorgingsserie voor het gezicht van de man, zodat de huid er fris, vitaal en verzorgd uitziet. De producten verhogen het weerstandsvermogen, de stressresistentie en het herstelvermogen van de huid, bijvoorbeeld na het scheren. De natuurlijke beschermfuncties van de huid worden versterkt, de huid kan zo beter vocht vast houden.

Make-up Collection
Visagist Peter Schmidinger heeft met BABOR het face design concept ontwikkeld. Eerst wordt er gekeken naar de vorm van het gezicht. Het is de bedoeling dat u er, met heel weinig kleur, de hele dag goed uit ziet. De producten bieden bescherming ,verzorging en kleur inéén.

Na afloop van een behandeling kan ik er altijd voor zorgen dat u de salon verlaat met een verzorgde make-up        (€ 5,00)

Zonnebrand Serie
Bescherming zorgt voor meer zongenot! Lichtbeschermingsfactor & celbescherming ineen.

UV-A en UV-B filters verminderen de in de huid dringende UV straling. In de Sun Protection producten van BABOR zitten extracten uit de cassia. Het DNA van de huidcellen wordt zo beschermd tegen beschadiging door UV-straling. Bovendien zijn de werkzame vangers van radicalen, vitamine E en C, in een bolletje ingekapseld, dat zich bij UV-bestraling opent en de huid zodoende precies dan beschermt wanneer ze het nodig heeft. Het Skin Protection complex SPC vangt vrije radicalen en vertraagt de huidveroudering. BABOR Sun care system voldoet aan al uw behoeften ongeacht uw huidtype, ik adviseer u hier graag over.