Over mij

EVEN VOORSTELLEN

Geniet van wie je bent!

Ik sta voor huidverbetering in een ontspannen omgeving en bied deskundige behandelingen met zichtbaar resultaat.

Dit doe ik met volle tevredenheid al 25 jaar

in samenwerking met het merk BABOR.

 

Mijn naam is Karin Hoogendoorn  ben 58 jaar en heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Samen met jou wil ik het mooiste uit jouw huid naar voren halen. Mijn praktijk ligt in Huizen waar je van harte welkom bent.

 

GEDIPLOMEERD  SCHOONHEIDSSPECIALISTE

In 1996 behaalde ik mijn Stivas diploma voor schoonheidsspecialiste. Na mijn basisopleiding ben ik mezelf steeds verder gaan specialiseren in het vak. Anti-aging, huidverbetering en huidverjonging zijn mijn specialiteiten. Met mijn behandelingen geef ik je een mooie en gezonde huid voor de toekomst en zorg ervoor dat jouw huid in een betere conditie komt en blijft. We willen toch allemaal mooier ouder worden?

 

MIJN VISIE

Mijn visie is om ervoor te zorgen dat jouw huid er nu maar ook op langere termijn goed uit blijft zien, dat is anti-aging. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en dat kun je terug vinden in de behandelingen en producten waarmee ik werk. In mijn praktijk werk ik met diverse apparaten zoals microneedling en de vitasonic van BABOR. Mijn ervaring is dat je door het gebruik van apparaten betere resultaten kunt bereiken omdat je dieper in de huid kunt werken. Lees hier ook eens de ervaringen van klanten die mij al jarenlang bezoeken.

 

MIJN JARENLANGE  ERVARING EN KENNIS

Mijn ervaring en kennis heb ik niet zomaar gekregen, daar heb ik veel voor moeten doen en nog steeds doe ik dat. Regelmatig ga ik naar trainingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in dit boeiende vak. Voor jouw huid wil ik alleen het beste. Je bent in deskundige handen bij mij en ik werk op een veilige en verantwoorde wijze. Voor alle behandelingen die ik geef heb ik ook de trainingen gevolgd.

 

ALS JE VOOR DE EERSTE KEER  IN MIJN PRAKTIJK KOMT

Kom je voor de eerste keer in mijn praktijk dan krijg je een uitgebreid intake-gesprek en een huidanalyse. Door zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over jouw huid kan ik je het beste advies geven voor jouw huid. Natuurlijk kijk ik ook naar jouw wensen en voor ieder budget zijn er behandelingen en producten.

 

WAT KUN JE BEREIKEN SAMEN MET MIJ

Met de juiste behandelingen en producten kun je hele goede en mooie resultaten te bereiken. Om resultaat te behalen is het wel belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen ons. Ongeveer 50% van het resultaat kun je behalen door thuis dagelijks goede producten te gebruiken. De andere 50% kun je behalen door regelmatig een behandeling in mijn praktijk te ondergaan.

 

BEN JE GEMOTIVEERD?

Vindt je het belangrijk dat je een goed verzorgde huid hebt? Wil je het beste voor jouw huid en ben je gemotiveerd om jouw huid dagelijks goed te verzorgen? Dan wil ik heel graag met je samenwerken!

 

BABOR

In mijn praktijk werk ik met het topmerk BABOR. Dit merk is resultaat gericht en haalt het beste in jouw huid naar boven en kan huidproblemen verminderen. Jouw huid is uniek en wat voor de ene huid goed is wil niet zeggen dat dit ook goed is voor jouw huid. Daarom werk ik met BABOR voor ieder huidtype hebben zij bijpassende behandelingen en producten. Tijdens het intake gesprek kijken we samen welk product er het beste bij je past.

 

DOCTOR BABOR

Alle BABOR producten hebben een  hoge percentages werkstoffen en gaan dieper de huid in dan de traditionele cosmetica, dit zijn cosmeceuticals. Traditionele cosmetica blijft vaak op de huid liggen en werkt in het bovenste laagje om dit soepel te houden en doet weinig voor de huid. Met mijn producten en behandelingen ga ik verder waar andere specialisten en merken stoppen. Mijn producten gaan de huid in, daar waar een product ook hoort te werken. Jouw huid zal hierdoor in een betere conditie komen. Samen gaan we ervoor zorgen dat we huidveroudering vertragen en dat je een mooie en gezonde huid krijgt.

Heeft je huid, soms tijdelijk, behoefte aan een extra oppepper dan kunnen we met de behandelingen en producten van DOCTOR BABOR een enorme boost geven!

 

Een kado speciaal voor jou om kennis te maken!

Wil je graag kennismaken met mij, mijn behandelwijze en producten?  Neem dan  contact met mij op voor een kennismakingsbehandeling en ontvang een KADO bij je eerste behandeling. Waar wacht je nog op?

 

Jouw schoonheidsspecialiste Karin Hoogendoorn