ACNÉ behandeling

ACNÉ BEHANDELING                   € 80,00

Intensieve behandeling van 90 minuten voor de duurzame vermindering van onzuiverheden en ter zuivering, kalmering en verfijning van de huid.

De huid wordt gereinigd met een cleanser uit de DOCTOR BABOR lijn. Dan wordt de huid 15 minuten gepeeld door de 10+10 Fruitzuren peeling gel. Hierna breng ik een minerale-kleimasker aan vermengd met het DR BABOR anti-puistjes Concentraat. Dit blijft 10 minuten als masker op de huid.

Als het masker is verwijderd volgt de diepte reiniging, de meëters en puistjes worden behoedzaam verwijderd, de huid wordt gedesinfecteerd met tonic.

Dan breng ik het BABOR collageen biomatrix vlies masker aan. Dit geeft de huid een fantastische vocht boost. Met de ultrasone worden de werkstoffen 10 minuten dieper de huid ingesluisd. Het masker blijft vervolgens nog eens 10 minuten op de huid. De behandeling wordt afgesloten met het het DR BABOR anti-puistjes concentraat en crème.

Als acné kuur raad ik deze behandeling 6 tot 8 keer één maal per week aan. Uiteraard is het belangrijk om je huid met de DOCTOR BABOR producten zelf ’s ochtends en ’s avonds te reinigen en te verzorgen: Reinigen met een DOCTOR BABOR reinigingsproduct, geschikt voor jouw huid. Verzorgen met BLEMISH REDUCING CREAM anti puistjes crème voor een gezonde bacteriënflora en minder irritaties