HUID VERBETERING apparatuur

Vapasone

Standaard in de gezichtsbehandelingen zet ik tijdens de peeling de vapasone aan. De warme zeer fijne nevel geeft een bijzonder behaaglijk wellnessgevoel. Dode huidcellen laten beter los en onzuiverheden laten zich makkelijker verwijderen. De huid is optimaal voorbereid voor de komende verzorging.  (Niet bij de overgevoelige huid!)

Vita-Sonik

Een geweldige nieuwe aanvulling voor huidverzorging. Door middel van ultrasone golven in combinatie met de BABOR producten worden de werkstoffen dieper de huid in-gesluisd. Met als gevolg een verbluffend resultaat. De huid ziet er direct vitaler, gladder en meer ontspannen uit.

10 min. € 10,00

Metatherapie

Vertraagt het huidverouderingsproces en verouderingskenmerken kunnen zelfs zichtbaar verminderd worden.

Met Meta Therapie worden goed te verdragen, onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Van binnenuit wordt de huid zo gestimuleerd en geactiveerd. Het herstelmeganisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Al tijdens de behandeling worden er actieve werkstoffen ingebracht door middel van fluids of serums van de DOCTOR BABOR lijn. Zij vullen tekorten aan met effectieve werking.

Met speciale modules kunnen ook specifieke rimpels behandeld worden. (Dit wordt wel aanmerkelijk als pijnlijker ervaren) Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes vervagen zichtbaar, poriën worden fijner de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Aan deze behandeling gaat altijd een intakegesprek vooraf.

Voor het optimale resultaat begint Meta Therapie in kuurverband.

Afhankelijk van de conditie van de huid zijn minimaal 8 behandelingen nodig. Als het gewenste resultaat is bereikt kunt u periodiek een behandeling laten uitvoeren om het bereikte resultaat te onderhouden. Gedurende de kuur is het van belang dat u de Meta Therapie behandelingen thuis ondersteunt met de crèmes van BABOR. Door de Meta Therapie behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor de werkzame stoffen.

  • medi cupping vbBehandeling gezicht vanaf € 95.00
  • Inclusief hals en decolleté € 125.00
  • Behandeling gezicht, hals, decolleté en rimpels € 147,00
  • In kuurverband prijs op aanvraag.