DOCTOR BABOR

DOCTOR BABOR

 

De nauwkeurig op elkaar afgestemde en geconcentreerde werkstoffen verzorgen de huid op bijzonder intensieve wijze. De DOCTOR BABOR producten gaan de huid in, daar waar een product ook hoort te werken. Jouw huid zal hierdoor in een betere conditie komen. Samen gaan we ervoor zorgen dat we huidveroudering vertragen en dat je een mooie en gezonde huid krijgt.

DOCTOR BABOR omvat 6 concepten:

doctor-babor-repair-cellular

REPAIR CELLULAR

Ultieme herstellende, versterkende en huid vernieuwende verzorging  voor zichtbare resultaten. Speciaal ook voor de voor- en nazorg na plastische chirurgie, fruitzuurpeelings alsmede na apparatieve, intensieve behandelingen.

 

LIFTING CELLULAR      

Zeer werkzame liftende-producten. Verstevigen de contouren en liften de huid en verminderen doeltreffend zichtbaar alle tekenen van huidveroudering.

 

 

 

NEdoctor-babor-neuro-sensitiveURO SENSITIVE CELLULAR

Speciale verzorging voor een extreem droge en zeer gevoelige huid. Vermindert jeuk en rood-kleuringen en kalmeert de huid voor lange tijd.

 

REFINE CELLULARdoctor-babor-refine-cellular

Effectieve producten voor een gelijkmatigere en verfijnde teint. Verminderen onregelmatigheden zoals hyperpigmentaties, ouderdomsvlekken en doorschijnende vaten; effenen het huidoppervlak en verfijnen de poriën.

 

PURITY CELLULARdoctor-babor-purity-cellular

Zeer werkzame verzorging bij acute en door stres veroorzaakte huid-onzuiverheden. Remt doelgericht bacteriën, reguleert de talgstroom, vermindert huid-onzuiverheden.

 

TECH CELLULAR

Salon producten die uitsluitend tijdens de Meta-Therapie behandeling worden gebruikt en producten die na deze behandeling thuis gebruikt moeten worden.

 

Op mijn Web-shop kun je vinden welke producten er bij de lijnen horen.