BINDWEEFSEL massage

De doorbloeding wordt  45 minuten lang gestimuleerd, en de behandeling heeft een verjongend effect op de huid. De massage is geheel natuurlijk en leidt voornamelijk tot cel vernieuwing en huidversteviging. Zo voorkomt u rimpels en een slappe huid.

Bindweefselmassage werkt op dieper niveau dan een normale massage, en voelt daarom soms wat pijnlijk aan in het begin. Maar naarmate de doorbloeding beter op gang komt, zijn de effecten op uw huid direct zichtbaar. Het beperkt en voorkomt verklevingen die de werking van de onderste huidlagen verstoren. Daarnaast bevordert het de stofwisseling en aanmaak van collageen en elastine.

Wat is bindweefsel?

Een gezonde en jonge huid bestaat uit goed bindweefsel, vol collageen en elastine. De oudere huid maakt minder van deze stoffen aan, waardoor de rek verloren gaat. Dit resulteert in een ouder uitziende huid. Bindweefsel massage is dus de perfecte anti-age behandeling. De huid wordt steviger, gladder, krijgt meer glans en fijne lijntjes worden opgevuld.

* Ik raad u aan om deze huidbehandeling te volgen als kuur van zes tot twaalf behandelingen. (Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Waarna dit zich nog een keer herhaalt.)